Teksttanken

Teksttanken

Velkommen!

Teksttanken inneholder mine petiter om medier og kommunikasjon i Ny tid og fagbladet Kommunikasjon, og mine skriblerier i Farmasiliv og Apotekteknikeren.

Tid for Twitter (Ny tid 12.06.09)

Ny tidPosted by Vetle Daler Tue, June 16, 2009 14:38:38

@nytidleser: Jeg er livredd for å gå glipp av ting, og det er nok en av grunnene til at jeg var tidlig ute med å bruke internett, og at jeg ofte hiver meg på nye tjenester som dukker opp. «Sosiale medier», eller «web 2.0» har vært det hotteste en stund nå - her er uante muligheter for å kommunisere vesentligheter og ikke minst uvesentligheter til folk og ufolk.

Fordelene med nye medier som blogging, Facebook og mikroblogging på Twitter er åpenbart mange, men de nye formene for kommunikasjon har en ulempe: De tar tid. Mye tid, hvis man skal følge opp skikkelig. Og er det noe jeg ikke har nok av som trebarnsfar så er det nettopp tid. Jeg synes kona mi formulerte det bra: «Hvordan skal jeg få tid til å bruke Twitter, jeg som ikke har tid til å barbere leggene mine engang?» Jeg barberer ikke leggene, men er usikker på om jeg har tid likevel. Men jeg klarer ikke å ligge unna heller. Dessuten gikk det opp for meg her om dagen at selv Arnie Norse – den legendariske 84-åringen som synger griseviser på ølbula Tranen i Oslo – er på Twitter. Så nå bærer det inn på Twitter for meg også. Jeg lover å komme tilbake med en kost-nytte-evaluering etter hvert. twitter.com/vdaler

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Vetle Daler Thu, June 18, 2009 11:42:47

Takk for tipset, skal vurdere det.

Posted by Øyvind Holen Tue, June 16, 2009 18:16:44

Jeg anbefaler å installere programmet TweetDeck også, gir et helt annet inntrykk og brukervennlighet enn å twitre via websiden. Evt. Tweetie hvis du har iPhone